Transportpolitik

sixnino.com arbetar med stora internationella fraktföretag som FedEx, SF Express, DHL, UPS och EMS som arbetar med lokala kurirer - så vi kan leverera direkt till din dörr och är stolta över att erbjuda fast frakt.

Vår leverans tar 5-14 dagar; Förvänta dig dock 3-4 veckors leverans (på grund av COVID-19-situationen) kommer vi att skicka din beställning och tillhandahålla spårningsnumret inom 24 timmar, det är rederiet och regeringen som bestämmer när du ska leverera din beställning.

Du debiteras när din beställning görs och alla betalningar är föremål för verifiering och godkännande före leverans och kan ta flera dagar att bearbeta. För att förhindra kreditkortsbedrägerier kan beställningar med felaktig faktureringsinformation eller som kräver ytterligare verifiering försenas och/eller annulleras.

Leveransprocess

Vi börjar behandla din beställning omedelbart, så vi kan inte göra några ändringar (inklusive adressändringar) när beställningen har lagts. Vi skickar endast till den adress som du angav när du gjorde din beställning. Du kommer endast att faktureras för de varor som skickats, tillsammans med tillämpliga frakt- och skattesatser.

När din beställning har skickats kommer du att få en bekräftelse via e-post.


Vi skickar endast på arbetsdagar och inte på lördagar eller helgdagar.

I genomsnitt tar det 1-2 arbetsdagar att leverera din beställning. Vissa artiklar kan ta längre tid, särskilt nära helgdagar (upp till 10 dagar), eller om din beställning innehåller populära artiklar där det finns problem med lagertillgängligheten. Beställningarna skickas så snart vi har bekräftat att varan finns tillgänglig.

För beställningar som innehåller flera artiklar kan produkterna skickas separat och anlända på olika datum på grund av skillnader i produktionspartnerns platser.

Leveranser

När din beställning har skickats är den beräknade leveranstiden mellan 7 och 21 arbetsdagar, beroende på land eller region. Specifika leveransdatum varken anges eller garanteras.

För din information erbjuder vi följande beräknade leveranstider:

Sverige: 5-14+ dagar


*Notera: De dagar som anges ovan är uppskattningar endast i affärs- / arbetsdagar. Även om vi kommer att göra allt i vår makt för att säkerställa att din beställning levereras i tid, kan sixnino.com inte hållas ansvarig för omständigheter utanför vår kontroll, såsom nödvändiga post- eller tullklareringsförfaranden, allmänna helgdagar, dåligt väder, industriella åtgärder, protester etc., och dessa störningar kan leda till förseningar utöver våra ursprungliga leveransberäkningar.

Tullar, skatter och andra avgifter:

Internationella försändelser kan vara föremål för importskatter, tullar och/eller tullklareringsavgifter, som tas ut när försändelsen når mottagarens land. Dessa avgifter är helt och hållet mottagarens ansvar. sixnino.com har ingen kontroll över dessa avgifter och kan inte förutsäga vad de kan vara. Om en försändelse nekas och returneras kommer du att vara ansvarig för alla importskatter och returfraktkostnader som uppstår.

Tullbestämmelser varierar kraftigt från land till land. Om du har några frågor rekommenderar vi att du kontaktar ditt lokala tullkontor för mer information.

Förlorade/stulna/skadade paket:

sixnino.com ansvarar inte för förlorade, stulna eller skadade paket. Om din spårningslänk indikerar att ditt paket levererades till din adress och du inte fick det, vänligen rapportera detta och/eller lämna in ett krav till ditt respektive fraktföretag.

Obs: Vi använder tidsstämpelinformationen från spårningslänken och transportörens leveransbekräftelse när vi verifierar skador eller returanspråk, och vi kanske inte kan uppfylla ditt krav om det inte rapporteras.

Friskrivningsklausul för fel adress:

Det är köparens ansvar att se till att den angivna leveransadressen är korrekt innan han eller hon gör en beställning. Vi kommer att börja behandla din beställning omedelbart, så vi kan inte göra några ändringar i en beställning efter att den har lagts. Om beställningen redan har behandlats av vår leveransavdelning kan vi inte hämta den för att göra en adressändring.


Återkoppling

Vi skulle verkligen uppskatta din feedback, frågor eller funderingar. Du är välkommen att mejla oss på service@sixnino.com

för att låta oss veta hur det går för oss. Vi tar din feedback på största allvar och är alltid ute efter att förbättra oss.